El joc com a eina pedagògica a la biblio del centre

El joc com a eina pedagògica a la biblio del centre

La biblioteca enguany s’ha convertit, a les hores d’esbarjo, en un espai més de lleure. Els alumnes no només poden venir a llegir i fer deures sinó que també poden fer jocs de taula (cartes, dòmino, dobble, mikado etc.). Això sí, mantenint sempre unes formes…

Cal recordar que el joc satisfà la necessitat que l’ésser humà té de divertir-se, relaxar-se i distreure’s i a la vegada permet compartir i reforçar vincles d’amistat. El fet de respectar les normes establertes del joc reforça la convivència i el treball en equip.

TOT UN ÈXIT !!!

Aquí en teniu unes mostres:

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies