JA TENIM LES CARPETES FINALISTES PEL CURS 2018-19, ENTRA I VOTA!

imatge_web_4t_concurs_disseny_carpeta_18_19
 Els alumnes de la optativa de visual i plàstica de 4t d’ESO han realitzat cadascú una proposta de disseny de la carpeta, una alumna de batxillerat també s’ha presentat la seva opció. Agraïm a tots els participants la feina feta!
Aquí teniu les tres carpetes finalistes pel curs 2018-19, entra i vota l’opció que més t’agradi. El disseny guanyador el veureu reproduït a la carpeta i agenda del curs vinent.
Sort i que guanyi la més votada!
 
 
Finalistes:
 
Tots els participants:
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies