Escultures i mirades a la Fundació Miró

01

Els alumnes de 3r d’ESO hem fet un recorregut per escultures de Miró, Càlder i Brossa, entre d’altres. Escultures de marbre, coure, vidre, metalls, gel, plàstic, llum, texit, fusta, ceràmica…..i flors! Hem coincidit amb una exposició temporal, “Beehave”, dedicada al món de les abelles i les flors són un dels principals materials de les escultures.
També vam entrar al museu, com mai ho haviem fet, una experiència nova, fent la “sillita de la reina a dos companys”. Una experiència i una mirada divertida i diferent.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies