Cloenda Projecte Horitzons

Cloenda Projecte Horitzons

Dimecres dia 15 de maig va tenir lloc la cloenda del Projecte Horitzons amb els alumnes de 1r de batxillerat. L’acte es va celebrar al campus de la Ciutadella de la Unversitat Pompeu Fabra i una de les activitats que es van dur a terme va ser una gimcana per totes les instal.lacions, on els alumnes de batxillerat de diversos instituts i els voluntaris universitaris, que els han acompanayat al llarg de totes les sessions del projecte, van participar en diversos reptes que els hi van proposar.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies