Assemblea general ordinària de l’AMPA de l’Institut

Assemblea general ordinària de l'AMPA de l'Institut

El proper dimarts dia 25 de febrer, a les 19.00 hores, tindrà lloc l’assemblea general ordinària de l’AMPA del centre. En aquesta trobada els responsables de l’associació presentaran balanç i memòria dels darrers exercicis, així com els projectes per aquest curs i els propers.

Participa en la vida del centre, t’hi esperem, us hi esperem!!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies