Portes Obertes ESO

Portes Obertes ESO

El proper dissabte dia 7 de març tindran lloc les portes obertes d’ESO al nostre institut. Al llarg de la jornada hi haurà diverses xerrades informatives amb els següents horaris:

  • 10:30 hores
  • 11:00 hores
  • 11:30 hores
  • 12:00 hores

Després de cada xerrada, es podrà fer un recorregut per a les nostres instal·lacions acompanyats per professorat del centre. Podreu visitar les aules, els laboratoris, l’aula de música, les aules de tecnologia i visual plàstica, el pati i el gimnàs del centre. Els alumnes de 1r d’ESO us aniran explicant el nostre dia a dia  i us mostraran alguns dels seus treballs.

Us hi esperem!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies