Presentació de les llengües maternes a la Biblioteca Pompeu Fabra

Presentació de les llengües maternes a la Biblioteca Pompeu Fabra

El dia 21 de febrer va ser el dia internacional de la llengua materna. I Mataró ha volgut ressaltar la diversitat lingüística de la ciutat amb la programació de diferents activitats.

Durant tot el mes de Febrer, a la Biblioteca Pompeu Fabra, hi han penjats un pòsters amb totes les llengües que es parlen a Catalunya i algunes curiositats sobre la importància del respecte per la diversitat lingüística: volem una única llengua parlada i entesa per totes les persones arreu del món? O volem l’existència de múltiples llengües, amb el seu origen, la seva història i els seus costums?

Ahir, 27 de febrer, els alumnes de l’aula d’acollida vam ser escollits per dinamitzar una activitat. I vam anar a la biblioteca a fer de guies i presentadors de les llengües maternes de Catalunya. Per fer la presentació, cadascun dels alumnes va parlar sobre la informació d’un dels pòsters: famílies lingüístiques, què és una llengua, l’evolució de l’escriptura de les llengües, origen de les noms i què signifiquen, les diferències entre les llengües…

Va venir molta gent i vam estar molt nerviosos. Però finalment vam deixar la nostra por i ho vam intentar fer el millor possible.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies