Sense vosaltres no hauria estat possible!

Sense vosaltres no hauria estat possible!

Ahir van finalitzar les Jornades de Portes Obertes virtuals d’ensenyaments postobligatoris. Volem agrair a alumnat i professorat  la vostra participació.  Estudiants, sentir els vostres vídeos explicant amb entusiasme i il·lusió la vostra estada amb nosaltres, segur que resultarà motivador a molts joves que estan en procés de decidir com construir el seu futur. Professorat,  escoltar el vostre compromís amb el centre i amb la vostra feina de ben segur, que serà un motiu de pes cara a escollir el nostre centre. A tots el nostre agraïment!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies