Avui s’acaba el curs!

Avui s'acaba el curs!
Avui s’acaba el curs més especial mai viscut per cap de nosaltres. Ningú es podia imaginar, quan el vam començar tots junts a l’institut, que l’acabaríem cadascú a casa seva. Des d’aquí, us volem donar les gràcies a tota la gran família del Biada. Als alumnes per haver seguit el curs on line, sovint amb molt d’esforç. A les famílies pel vostre suport i al professorat per la seva ràpida adaptació a la nova situació i la feinada que heu portat a terme.
A tots els estudiants que acabeu etapa, desitjar-vos molta sort en el nou camí. Les circumstàncies han fet que no haguem pogut celebrar cap graduació. Esperem poder-vos convidar al setembre per fer una celebració conjunta de tots els que ara acabeu estudis amb nosaltres.
Com diu la cançó, la vida és un llarg viatge, viviu-lo intensament, no deixeu mai d’aprendre i de tant en tant, si passeu per davant de l’Institut entreu a saludar-nos, ens agradarà saber de vosaltres.
A partir d’ara, estiu, per descansar i gaudir tant com puguem tots plegats.
Ens retrobarem al setembre, per començar un nou curs, que esperem s’acosti el màxim a la normalitat.
BON ESTIU!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies