Nous horaris de cicles formatius

Nous horaris de cicles formatius

Benvolgudes i benvolguts alumnes de la Formació Professional,

Com tots sabeu, la Generallitat de Catalunya va dictar noves mesures per controlar la corba de contagis per COVID-19 (Resolució SLT 2700/2020 de 29 d’octubre) que trobareu explicades en aquest enllaç https://web.gencat.cat/ca/.

Concretament, pel que fa a Educació, estableixen que cal disminuir la presencialitat als centres.

Atenent aquestes noves directrius, la direcció del centre ha estat treballant aquesta passada setmana conjuntament amb els departaments, per reajustar els horaris a la nova normativa. Tots sabem que el millor model és la presencialitat absoluta, però són moments difícils i ens toca adaptar-nos i reinventar-nos.

Amb l’esforç de tots, estem segurs que ens en sortirem i podrem tirar endavant els aprenentatges.

Aquests horaris seran vigents des d’aquest mateix dilluns dia 9 de novembre.

EN AQUEST ENLLAÇ TENIU EL VOSTRE HORARI

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies