Cessió d’equipament per al laboratori

Cessió d'equipament per al laboratori

El Laboratori Agroalimentari de Cabrils ha cedit a l’Ins Miquel Biada un Cromatògraf de gasos GC HP 6890 amb automostrejador, controlador i injector 6890HP Agilent.

La Cromatografia de Gasos és una tècnica de separació de mescles de productes volàtils o semivolàtils. La mostra s’introdueix en el port d’injecció del cromatògraf on es volatilitza i els vapors o gasos formats són arrossegats per un gas inert cap a una columna cromatogràfica. El diferent grau d’interacció dels components de la mescla amb la fase estacionària de la columna fa possible la separació. Finalment, els components separats poden ser detectats, caracteritzats i quantificats utilitzant diferents detectors.

El cromatògraf que ens ha cedit el Laboratori Agroalimentari de Cabrils disposa de control pneumàtic electrònic de totes les pressions i fluxos de gas. Els sensors incorporats compensen automàticament els canvis de temperatura ambient i les diferències de pressió baromètrica per obtenir de forma rutinària resultats més precisos i reproduïbles. El Laboratori agroalimentari ens ha cedit també el material informàtic necessari per controlar els procediments del cromatògraf així com el software adient al model de cromatògraf.

De ben segur que, una vegada el posem en marxa aquest equip, ens permetrà millorar la formació tècnica dels nostres alumnes de FP Química.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies