Tastets d’escriptura per celebrar el dia de la llengua materna, apunta’t!

Tastets d'escriptura per celebrar el dia de la llengua materna, apunta't!
El dia 21 de febrer és el dia de la llengua materna, la llengua que cadascun de nosaltres hem après de petits, parlem amb fluïdesa i ens permet créixer com a persones. 
 
Amb motiu d’aquest dia, des de l’aula d’acollida, juntament amb la col·laboració d’agents externs, estem preparant diferents activitats per donar a conèixer les diferents llengües que es parlen al nostre institut i la importància de totes i cadascuna d’elles. Especialment, d’aquelles llengües que tenen més predominància, fora de les llengües oficials.
 
Així doncs, durant els dies 23, 24 i 25 de febrer ens acompanyaran persones que parlen i saben escriure en llengües aràbigues, subsaharianes i xineses. I durant aquells dies ens faran un petit tastet d’escriptura en cadascuna d’elles. Però, donada la situació provocada per la COVID, les places són limitades. Per això, qui vulgui participar, haurà de venir a inscriure’s a la biblioteca de l’institut durant els dies 16, 17 i 18 de febrer, durant el 2n pati
 
Vine a apuntar-te!!!!! T’esperem!!!!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies