Ens visiten tres membres de l’Associació Mataró LGTB+ al Club de Lectura

Ens visiten tres membres de l'Associació Mataró LGTB+ al Club de Lectura

Divendres passat vam tenir una trobada especial en el Prohibit Llegir!: ens van visitar en Isi, en Raül i en Jesús, tres membres de l’Associació Mataró LGTBI+. És una activitat vinculada a la lectura que van fer en el segon club, Aristòtil i Dante descobreixen els secrets del univers.

Van ser dues hores molt profitoses, on es va crear un clima de confiança ideal per sentir-nos a gust i parlar obertament sobre el tema. De fet, ens van preparar una dinàmica de grup que va servir per tractar temes relacionats amb el moviment LGTB i reflexionar sobre estereotips i prejudicis sobre aquest tema.

Va ser una vetllada fantàstica i molt enriquidora gràcies a la col·laboració desinteressada d’en l’Isi, en Raül i en Jesús. Moltes gràcies per venir i compartir les vostres experiències i sabers amb nosaltres!!

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies