Recreacions d’obres d’art

Recreacions d'obres d'art

En el marc de l’assignatura d’Història de l’Art, les i els alumnes de 2n de Batxilerat dels grups Humanístic i Social van realitzar una sèrie de recreacions d’obres conegudes de la Història de l’Art Universal. Una manera entretinguda i divertida de reinterpretar i fer nostres aquestes obres d’art tan conegudes. La imaginació i enginy al poder!

Les obres recreades foren:
Fris del Partenó de Fídies (s VaC)
“Judit i Holofernes” d’Artemisia Gentileschi (1615)
“Noia de la perla” de Vermeer de Delft (1665-1667)
“Jugadors de cartes” de Cézanne (1889-1892)
“Els amants” de René Magritte (1928)

 

 

 

  

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies