Alumne del Biada premiat al Catskills’21

Alumne del Biada premiat al Catskills'21

El passat dilluns dia 7 de juny, l’alumne Jawad Ben Amar del cicle mitjà de carrosseria acompanyat del professor Jonatan Martínez, va participar a la competició Catskills 2021 a l’Institut Caparrella de Lleida. Es tracta d’una competició entre Instituts de tota Catalunya,  on l’alumnat de Cicles Formatius posen a prova les seves capacitats i les competències adquirides en els dos cursos acadèmics.

En Jawad va aconseguir la tercera posició de la prova Skill 13 de carrosseria,  aquesta consistia en fer una substitució parcial d’un plafó de porta d’un vehicle marca Toyota, en el que els alumnes tenien que demostrar la seva destresa i habilitat.

Felicitem a Jawad per la seva gran participació, on ha demostrat un gran nivell de consolidació de les competències professionals dels estudis del cicle mitjà de carrosseria.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies