Línia del temps cooperativa

Línia del temps cooperativa

Les línies del temps (o frisos cronològics) son un element molt important per entendre la Història de la nostra societat. Per aquest motiu, a l’assignatura de Ciències Socials, l’alumnat de 1r d’ESO C ha estat realitzant unes línies del temps de manera cooperativa. En elles, els i les membres dels grups han anat situant per ordre cronològic els diferents esdeveniments més importants de les seves vides, aprenent a ordenar els esdeveniments. Res millor per fer-ho que compartint històries vitals.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies