BIABANCA col·labora amb CUEME

BIABANCA col·labora amb CUEME
El passat divendres dia 25 de març , un grup d’alumnes de primer de batxillerat social-humanístic van preparar i exposar una presentació sobre les finances ètiques a uns alumnes de primària de diverses escoles de Mataró.
 
La presentació estava relacionada amb la promoció dels projectes d’emprenedoria que havien desenvolupat aquests alumnes de primària, en el marc del programa de creació de cooperatives Cueme.
 
L’objectiu va ser explicar el què era una banca ètica, els seus principis i el seu funcionament, posant com a exemple la banca ètica simulada creada a l’institut l’any 2015: Biabanca, i un altre exemple real com és Oikocrèdit, una entitat de finances ètica internacional.
 
Els i les alumnes emprenedores van presentar a continuació els seus projectes ètics i sostenibles.
 
Us compartim algunes fotografies i la presentació conjunta que van preparar els nostres alumnes de batxillerat dins la matèria d’economia de l’empresa.
 
 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies