La cova del S.XXI

La cova del S.XXI

L’alumnat de 1r d’ESO a socials han treballat la prehistòria. Bona part del que sabem dels avantpassats ens prové de les imatges que van deixar a les parets de les coves.

A partir de la pregunta “Què hauríem de pintar en una paret per tal que d’aquí a 10.000 anys es fessin una idea de com era la nostra societat?”, l’alumnat, a la matèria de visual i plàstica, han simulat una pintura mural a l’estil rupestre.

Dibuixos que parlen de l’escènica del nostre dia a dia que segur… que ens caracteritzarà!: aliments processats, la contaminació, el reciclatge, la comunicació (les xarxes socials, els mòbils…), el temps lliure (l’esport, la festa, passejar…), la nostra relació amb els animals (domèstics, clar!)…

Veniu a veure la cova del S.XXI, la teniu exposada al passadís que dur al pati.

(Segur que us farà reflexionar!)

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies