Elaborem cervesa i fem el tast!

Elaborem cervesa i fem el tast!

En el mòdul de Tècniques de producció biotecnològica, l’alumnat del 1r curs del Cicle Superior de fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, han fabricat cervesa, l’han analitzat i n’han fet el tast.

S’estudia la Fermentació alcohòlica, el funcionament del Refractòmetre, el Densímetre i la importància dels llevats, els grans protagonistes del procés. I evidentment, després han fet el tast organolèptic!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies