Conferència investigadora Sombiotech

Conferència investigadora Sombiotech

El dia 20 de gener l’alumnat del Cicle superior de Fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins, del Cicle superior d’anàlisi i control de qualitat i de 2 n del Cicle mitjà d’operacions de laboratori, ha assistit a la conferència a càrrec de la catedràtica, la Sra. Gal·la Pericot, investigadora de SOMBIOTECH.
Ha estat molt interessant el punt de vista d’una professional del món de la investigació de fàrmacs, per entendre com es treballa a nivell bioinformàtic, aprofitant el poder de la intel·ligència artificial, per desbloquejar més potencial dels fàrmacs coneguts per a aplicar-los a malalties minoritàries.
L’alumnat ha estat molt ben atès, conferències com aquesta, ajuden a acabar de formar al nostre alumnat i els hi dóna una altra perspectiva de possibles sortides laborals en el mon de la química i la farmàcia. Dels del Departament de Química volem agrair a la Sra. Pericot la seva disponibilitat en tot moment.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies