Rodem: el cinema del passat!

Rodem: el cinema del passat!
L’alumnat de 1r d’ ESO van participar al taller “Rodem: el cinema del passat!”  ubicat a Can Marfà (Gènere de Punt). Museu de Mataró. L’activitat consistia en la visita dels  5 àmbits de l’exposició i  entendre el cinema dels orígens en comparació amb els elements del cinema actual. Finalment, vam crear una dinàmica de la filmació amb mòbil d’una escena muda i en blanc i negre en una fàbrica, experimentant l’emoció d’un rodatge cinematogràfic.
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies