Estudi dels aparadors – PFI Oficina

image3-1024x768

Dimecres passat 13 de desembre, els alumnes del PFI d’Oficina van dur a terme una activitat molt moguda pel centre de Mataró. Van realitzar un curós treball de camp analitzant els aparadors de diferents botigues amb motiu del Nadal. Van analitzar les marques, productes, espais, formes, il·luminació.. També vam aprofitar per a passar per l’ajuntament i passejar pel Mercat de Santa Llúcia.

Ha estat una activitat molt satisfactòria.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies