Lliga de debat de Secundària al Tecnocampus

DSC_0726
Dijous dia 18 de gener va tenir lloc la Final de la Lliga de debat de secundària al Tecnocampus. Els alumnes de 1r de batxillerat Humanístic i Social del nostre  institut hi van assisir i van estar representats per tres companys: l’Aminata Torro Barry, en Miguel Gómez i la Marina Avellán. 
Els alumnes havien rebut prèviament una formació per part d’un expert en oratòria i fins i tot van participar en una competició interna al nostre institut, de la qual va sortir l’equip que ens va representar.
Dels tres centres participants, l’equip guanyador va ser el de els Maristes Champagnat de Badalona.
L’experiència ha estat molt enriquidora i satisfactòria per tothom! Enrhorabona!
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies