5a Lliga de debat a Tecnocampus

5a Lliga de debat a Tecnocampus

Divendres dia 10 de gener els alumnes de 1r de batxillerat que cursen la matèria de Revista van assistir de públic a la final de la Lliga de Debat universitària al Tecnocampus. El tema a debatre pels equips participants era “Ens podem permetre viure sense l’energia nuclear?”. Els dos equips finalistes van haver de presentar diferents arguments a favor i en contra i refutar els idees de l’equip contrari. Entre els membres del jurat hi havia la Care Santos, escriptora mataronina.
Aquí teniu algunes imatges:

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies