Participació al concurs Pica Lletres

Participació al concurs Pica Lletres

La setmana passada vam participar al concurs Pica Lletres de @tvmataró. Estem molt contentes i satisfetes de l’experiència: hem gaudit i hem après moltíssim! A més a més, hem estat els guanyadors de cadascun dels programes concursats. Malgrat que no ens hem classificat per les rondes finals del concurs no ens pesa la pena ja que hem fet una actuació de la que ens en podem sentir orgulloses. Felicitem els nostres representants: Nile Corbalan, Iker Carmona, Laia Navarrete, Aylés Álvarez, Abril Amador, Èlia Spa i Hada Vázquez.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies